Massage


Massage Maria

Jag har en bakgrund som elitidrottare och har alltid varit fascinerad av hur man kan påverka kroppen för att nå resultat. Intresset blev större när jag fick problem med min rygg och var tvungen att operera den. Att hitta alternativ för att få kroppen att läka och att kunna bli fri från smärta. Detta ledde in mig på mitt nuvarande arbete som massageterapeut och andningsterapeut. Att kunna hjälpa till att förebygga kroppen innan besvär och att även hjälpa kroppens muskler att återhämta sig efter en dag på jobbet, eller efter träning.

Mitt fokus är kroppens välbefinnande genom att se till helheten, i hur vi använder kroppen och dess rörelse. Genom massage och övningar som mjukar upp och stabiliserar kroppen för att få igång en naturlig rörelse igen utan besvär eller hinder.

Andning har en viktig roll i kroppens funktion, därför har jag även inriktat mig på Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden Det är en metod som riktar sig till de som har astma, astmaliknande symptom, KOL, stressrelaterade andningsproblem som stress, ångest och panik.

/ Maria

Ulrica:

Jag är Certifierad Idrottsmassageterapeut.
Hos mig kan du boka djupgående, behandlande massage.
Massagen anpassas som behandling vid muskelvärk, spänningshuvudvärk, stress och allehanda överbelastningsskador, eller som en friskvårdande, mjukgörande och förebyggande massage. Massagen ger avslappning och återhämtande effekt i form av ökad blodgenomströmning och utrensning av slaggprodukter.
Det i sin tur, ger goda förutsättningar för att din muskulatur ska bibehålla elasticitet och kunna arbeta i sin fulla kapacitet!
Behandlingen anpassas alltid till just ditt problem, behov och dagsform.